luni, 18 aprilie 2011

Putem sa ajutam!

Am primit o propunere pe care n-o pot refuza. Si sper ca si cei care vor primi in continuare aceasta propunere sa n-o refuze. Despre ce e vorba?
Explicatiile in email-ul de la Elena:

Hello,

Iti scriu pentru ca vreau sa-ti fac o propunere.

De un an sunt mamica, si am o relatie speciala cu copiii. Simt o tristete foarte intensa in momentul in care aud despre niste fiinte atat de fragile precum copiii, ca sufera de boli atat de ingrozitoare. A ajuns la urechile mele cazul unui copilas care ieri a implinit un an si care sufera de leucemie. De la el, si din dorinta fara margini de a-l ajuta a pornit idee.

In scurt timp o sa lansam un website (un magazin virtual) unde artistii care se ocupa de handmade (si nu numai, in definitiv) sa doneze spre vanzare lucrari, iar cu suma obtinuta sa aducem o raza de speranta acolo unde este mare nevoie. Astfel, toate veniturile generate de site vor fi folosite integral in scop caritabil.

Speram in acest sens, sa contactam cat mai multi artisti si potentiali clienti, iar impreuna sa-i ajutam pe cei care din diverse motive nu se pot descurca singuri. Este in acelasi timp o mana intinsa lor dar si o metoda de a multumi pentru ce am primit fiecare dintre noi, fie ca ii multumim lui Dumnezeu, parintilor sau prietenilor si astfel noi putem face diferenta.

O sursa de inspiratie si o dovada ca exprimarea artistica poate schimba lumea a fost pentru noi: http://www.tedprize.org/video/embed/jr_wish.html

Absolut totul va fi transparent si daca ai intrebari, oricate ar fi, iti stau la dispozitie.

De asemenea, daca ai prieteni care crezi ca pot participa (ca artisti sau clienti), te rog, trimite-le acest mesaj.

Numai impreuna putem crea un site cu oameni, pentru oameni.

Mai multe detalii cat si “bussines plan-ul” il putem discuta si pe messenger pentru a-ti raspunde in timp real.

Cazul pe care dorim sa-l sprijinim in acest moment este acesta: http://bebemarian.wordpress.com/, a fost mediatizat pe toate posturile de televiziune insa banii stransi nu au ajuns decat la 10% din suma necesara pentru transplant.

Astept cu cea mai mare nerabdare raspunsul tau,

Elena

www.hartiacolorata.com

P.S. Cine doreste sa ajute in acest fel, ma poate contacta pe mine sau direct pe Elena (date de contact pe site-ul ei).

Niciun comentariu: